Wedstrijdverslag 30 september 2006

Wedstrijdverslag van 30 september 2006 uit tegen SVS.

We hoefden niet zo vroeg te spelen en gingen pas om half elf richting SVS.Toch blijkt dat voor sommige meisjes best nog wel vroeg te zijn.Eenmaal bij SVS gingen we weer een prachtige dag tegemoet (wat betreft het weer).Met het voetballen ging het slechter.Weer was er voldoende inzet en waren wij niet de mindere, maar toch kwamen wij achteren die achterstand werd steeds groter.In de eerste werd Kim omver geduwd binnen de 16 en kregen we een penalty.Kim schoot lekker hard, maar helaas op de lat. Ook de terugkaatsende bal kregen weniet in het doel.In de tweede helft nam Denise vlak voor tijd de plek van haar zus in en ook zij werd inde 16 neergehaald en weer kregen wij een penalty. Door Shenna werd deze hard ingeschotenen hierdoor hoefden we niet met 0 doelpunten te vertrekken, maar werd het “slechts” 9-1 voor SVS.Kim (nieuwe speelster) deed voor het eerst mee en hierdoor hadden we 2 wissels.Moraal van het verhaal:

- weer veel inzet en weer zat het flink tegen
- we moeten ons niet laten beïnvloeden door taalgebruik of overtredingen van de tegenstander
(probeer hier op in te spelen en de scheidsrechter mee te krijgen)
- de bal hoeft niet alleen naar voren te worden gespeeld, maar kan ook worden teruggespeeld
of rondgespeeld
- probeer elkaar altijd te ondersteunen (ook bij verkeerde acties), zodat er meer rust komt

Ondanks de forse nederlaag werd er toch na afloop nog gelachen en daar gaat het om meiden.
Het plezier bij het voetballen is het belangrijkste.

Deze competitie wordt niet uitgespeeld en is voor de indeling van de voorjaarscompetitie.
Vorig seizoen was een slecht najaar en een heel goed voorjaar.